CadWeazle verhuur

Het strand van Texel toegankelijk voor gehandicaptenDSC07049
Dankzij de CadWeazle, een offroad rolstoel, kan iedereen met een beperking zelfstandig het strand op. De Cadweazle heeft een stille en sterke elektromotor waardoor de stoel niet door iemand hoeft te worden voortgeduwd. De gebruiker baant zich moeiteloos een weg door het zand. De stoere strandmobiel beschikt over een zonnepaneel, een primeur voor Nederland.

Waar vindt u de CadWeazle?
De CadWeazle is te huur bij vier strandpaviljoens op Texel, te weten bij:
Paal 17  Ruyslaan 94-98, 1796 AZ  De Koog, tel. 0222-327483
Paal 28  Krimweg 660, 1795 MC De Cocksdorp, tel. 0222-316537
Paal 33  Volharding 4, 1795 LH  De Cocksdorp, tel. 0222-316340

Reserveren
De huur van de Cadweazle bedraagt € 10,- voor een rit van maximaal
twee uur. U kunt de CadWeazle Met de CadWeazle zelfstandig het strand opreserveren door te bellen of door u (tijdens openingstijden) te melden bij het betreffende strandpaviljoen. Reserveren per e-mail kan ook (minimaal 2 dagen van te voren). Vermeld uw naam, (mobiel) telefoonnummer, gewenste dag en tijd in de e-mail. U ontvangt dan een bevestiging van uw reservering.

Voor het huren van de Cadweazle ondertekent u een huurovereenkomst en ontvangt u een instructie over de stoel. De Cadwaezle mag alleen op het strand gereden worden, niet in de duinen, de zee of op de openbare weg. (maximaal 1 persoon mag op de strandroelstoel). Omdat de Cadweazle tussen de ritten door minimaal een half uur aan de stroom moet staan kan de stoel niet achter elkaar door verhuurd worden.

SIGT (Stichting Integratie Gehandicapten Texel) is de eigenaar van de Cadweazles. Deze stichting ontvangt 100% van het huurbedrag terug zodat de stoelen ook in de toekomst gewaarborgd zijn. De paviljoenhouders sponsoren de CadWeazle door het beheer, de reserveringen, de opslag en de stroomvoorziening op zich te nemen.